Skip to main content

Update:
TIJDELIJK BEDRIJFSPAND GEVONDEN!

Update – tijdelijk bedrijfspand gevonden!

Lunteren, 29 augustus 2023:

Beste klant van Van Horssen, 

Precies een week na onze voorgaande e-mail, waarin wij je informeerden over de brand die in onze werkplaats heeft gewoed, kunnen wij vandaag gelukkig weer mooi nieuws met je delen. We hebben namelijk een tijdelijk bedrijfspand gevonden op onderstaand adres in Zeewolde!
Deze week staat in het teken van de verhuizing en het maken van een planning, zodat we snel weer up and running zijn.  
Ten behoeve van de auto’s die in Lunteren stonden, is transport richting Zeewolde geregeld. 


Wat betekent dit?

Dit mooie nieuws betekent dat wij onze dagen vanaf nu weer kunnen vullen met dat waar we blij van worden en waar we goed in zijn: het onderhouden van de Land Rovers van onze klanten. 
En terwijl wij weer volop zullen gaan sleutelen, wordt ons pand aan de Kauwenhoven in Lunteren hersteld van alle opgelopen schade zodat we op den duur weer terug kunnen keren.


Wat betekent dit voor onze planning? 

Met de klanten die afgelopen week of deze week in de planning stonden, neemt Hans telefonisch contact op. Deze klussen zullen opnieuw worden ingedeeld. 
De planning vanaf 4 september blijft ongewijzigd. Staat jouw auto op de planning vanaf die datum dan kun je er dus vanuit gaan dat er niets verandert. Alleen vragen we je de auto in Zeewolde af te leveren in plaats van in Lunteren. 
Wil je een nieuwe klus bij ons aanmelden? Ook dat is uiteraard mogelijk. Bel ons en wij plannen het onderhoud graag voor je in. 


Is Zeewolde voor jou lastig? 

Mocht de bereikbaarheid van Zeewolde voor jou een probleem zijn: bel ons dan gerust. Wij denken graag mee in een passende oplossing. 


Nieuw tijdelijk adres:

Van Horssen Land Rover specialist in werkplaats van Peter Schouten auto’s

Giek 3
3891 KA Zeewolde

Telefoon: 0318 – 786 126 (dit is ons huidige telefoonnummer en kunnen wij behouden)

--
Tot ziens in Zeewolde!


Hartelijke groeten,

Team Van Horssen 

BRAND IN ONS BEDRIJFSPAND

Lunteren, 22 augustus 2023:
Helaas heeft er op 21 augustus een brand gewoed in ons bedrijfspand. Al onze klanten zijn hierover op 22 augustus per mail en/of telefonisch geïnformeerd. 

Als gevolg hiervan is onze werkplaats tijdelijk niet beschikbaar. 

Wij zoeken op dit moment met man en macht naar een tijdelijk bedrijfspand, zodat wij onze werkzaamheden kunnen voortzetten terwijl ons pand aan de Kauwenhoven in Lunteren wordt hersteld. Zodra wij een geschikte plek hebben gevonden, brengen wij onze klanten per mail op de hoogte en is dit terug te vinden op onze website. 

Wil je hierover bericht ontvangen, maar sta je nog niet in ons klantenbestand? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij voegen je e-mailadres dan toe aan onze maillijst en houden je daarmee automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Onze excuses voor het ongemak.