Skip to main content
Van Horssen

Zoek mijn landrover

WAAROM VAN HORSSEN IMPORT?

  • ALLEEN VOOR LAND ROVER
  • RUIM 50 AUTO'S GEÏMPORTEERD
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • TECHNISCH EN FINANCIEEL ADVIES
  • NEEMT ALLE IMPORTPROBLEMEN UIT HANDEN
Eigenaar van Van Horssen 4x4, Specialist in Landrover. Gerrit van Horssen uit Lunteren

Zoek opdracht

Voor het plaatsen van uw zoekopdracht zal eerst een grondige inventarisatie plaatsvinden van uw wensen. Allesbepalend daarbij is het beschikbare budget. Op basis van dit budget zullen de mogelijkheden en wensen met u worden doorgesproken.

Wij nemen u tijdens de zoektocht aan de hand en houden u van al de te nemen stappen op de hoogte.

Zoekopdracht : Wanneer wij menen de juiste auto voor u te hebben gevonden zullen wij, alvorens af te reizen naar de betreffende leverancier u informeren.

De nog te bezichtigen auto zal eerst met u worden doorgesproken. Als u het groene licht geeft gaan wij voor u op pad. Op de lokatie bekijken wij de auto en checken alles mbt de auto. Onderhoud, correcte km stand, verleden (schade?) en evt TUV keuringen. Zijn er onvolkomenheden dan zullen wij van verdere onderhandeling afzien. Zijn wij daarentegen enthousiast dan zullen wij dit met u delen en u vragen of wij in onderhandeling kunnen gaan. Zo ja, dan zullen wij trachten tot overeenstemming te komen met de verkopende partij. In geval van een deal zal de factuur van de auto worden betaald en zal deze op transport naar Nederland gaan.

Na aankomst van de auto zullen wij deze aanbieden bij de RDW voor een keuring en laten inschrijven in het rdw register. Daarna zullen wij de aangifte voor de BPM verzorgen. Na aangifte en betaling van de rest BPM volgt het kentekenbewijs.

Alle stappen zijn nu doorlopen en het grote moment van de aflevering kan worden gepland.

Zoekopdracht

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Gerrit van Horssen staat, met een momentsleutel, vóór een Land Rover Discovery