Skip to main content
Van Horssen

in de media

Het Verhaal

Een prachtige beschrijving van een Land Rover Discovery 4 in de krant "Het Verhaal" van april 2022.

Klik op de afbeedling om dit artikel te lezen.

Bron: Het Verhaal' Editie april 2022

Het Verhaal

Lunteren – Wat allemaal begon met lekker sleutelen voor vrienden en familie is in een vrij rap tempo uitgegroeid tot een heus bedrijf. In 2018 trok eigenaar Gerrit van Horssen de stoute schoenen aan en startte Land Rover-specialist Van Horssen te Barneveld. Zoals de naam al aangeeft is hij gespecialiseerd in Land Rover en Range Rover, dat is vanaf dag 1 al een bewuste keuze geweest. “Dit automerk is voor mij uitgegroeid tot een echte passie. Zo’n auto is niet alleen heel goed en sterk, het is een beleving! En dat weten ook mijn klanten die deze auto’s elke dag rijden. Niet alleen om van A naar B te gaan, maar ook om lekker off-road te rijden, want daar staan ze natuurlijk ook echt bekend om”, aldus Gerrit.

Bron: Het Verhaal' Editie November 2020

Gerrit van Horssen vult de airco van een Discovery af.

Facebook / instagram

Voor de laatste nieuwtjes van en over Van Horssen | Specialist in Lanf Rover, volg je natuurlijk de Facebook en Instagram pagina's van Gerrit.

Detailfoto van de koplamp en knipperlicht van een grijze 8 cilinder Landrover Defender

Media

Wil je gebruik maken van foto's en/of teksten van de website van Van Horssen 4x4, de Instagram- of Facebookpagina, neem dan contact op met Gerrit van Horssen voor meer informatie.