Van Horssen

in de media

Vooraanzicht van het pand van Van Horssen 4x4 met grote banner voorzien van bedrijfslogo

Het Verhaal

Lunteren – Wat allemaal begon met lekker sleutelen voor vrienden en familie is in een vrij rap tempo uitgegroeid tot een heus bedrijf. In 2018 trok eigenaar Gerrit van Horssen de stoute schoenen aan en startte Land Rover-specialist Van Horssen te Barneveld. Zoals de naam al aangeeft is hij gespecialiseerd in Land Rover en Range Rover, dat is vanaf dag 1 al een bewuste keuze geweest. “Dit automerk is voor mij uitgegroeid tot een echte passie. Zo’n auto is niet alleen heel goed en sterk, het is een beleving! En dat weten ook mijn klanten die deze auto’s elke dag rijden. Niet alleen om van A naar B te gaan, maar ook om lekker off-road te rijden, want daar staan ze natuurlijk ook echt bekend om”, aldus Gerrit.

Bron: Het Verhaal' Editie November 2020

Gerrit van Horssen vult de airco van een Discovery af.

Facebook / instagram

Voor de laatste nieuwtjes van en over Van Horssen | Specialist in Lanf Rover, volg je natuurlijk de Facebook en Instagram pagina's van Gerrit.

Detailfoto van de koplamp en knipperlicht van een grijze 8 cilinder Landrover Defender

Media

Wil je gebruik maken van foto's en/of teksten van de website van Van Horssen 4x4, de Instagram- of Facebookpagina, neem dan contact op met Gerrit van Horssen voor meer informatie.

Hoogwaardig & kwaliteit

Voor onderhoud en reparatie van uw Landrover en/of Rangerover maakt Gerrit van Horssen gebruik van hoogwaardige diagnose apparatuur van Autologic en kwaliteitsgereedschap van Snap-on. 

Van Horssen 4x4 is RDW erkend
Van Horssen 4x4 maakt gebruim van Autologic diagnoseapparatuur
Van Horssen 4x4 maakt gebruik van hoogwaardig Snap-on gereedschap

Van Horssen 4x4

Kauwenhoven 6
6741 PW Lunteren

Tel.: 031 87 861 26
Mob.: 06 44 63 85 63
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.